Wie zijn wij

Ben je ook zo benieuwd wie wij zijn?

Over Schoonheidsinstituut AvantGarde

Schoonheidsinstituut AvantGarde is een praktijk voor huidverbetering met ruime ervaring. Eigenaresse Debora de Groot is al 20 jaar landelijk assessor en docent voor de opleiding Schoonheidsspecialiste. Daarnaast is Schoonheidsinstituut AvantGarde een erkend leerbedrijf en leiden ze schoonheidsspecialistes op.

Debora de Groot

Debora de Groot is een vakvrouw die haar kennis constant up to date houd door het volgen van bijscholingen en masterclasses. Ze is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en verbreding van haar vakkennis. Hierdoor is Debora altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in haar vak. Debora heeft haar diploma Schoonheidsspecialiste(Stivas A) behaald in 1999. Daarna is ze door gaan studeren en heeft de voortgezette opleiding Schoonheidsspecialiste(Stivas B) met de specialisaties Elektrisch Ontharen, Manuele Lymfedrainage, Medische Camouflage, Psychologie en Onderwijskunde behaald. Vervolgens volgden de specialisaties Acne en Permanente make-up. In 2010 is ze opnieuw de schoolbanken ingedoken en behaalde zij de vernieuwde opleiding Allround Schoonheidsspecialiste Niveau 4. Aansluitend heeft ze in 2014 de specialisatie Huidverbeterende Massage behaald. Daarnaast is Debora ook opleidingscoach, wil je hier graag meer over weten? [Lees meer]

Het is mijn passie om samen met mijn klanten de meest geschikte behandeling te vinden, welke de huid in optimale conditie brengt en laat stralen!

De Schoonheidssalon in beeld