Merken

Wij werken met verschillende huidverzorgings merken

Alles op een rijtje

Graag bieden wij u een duidelijk overzicht van de merken die wij gebruiken. Wij werken momenteel met de drie volgende hoogwaardige producten.

NIMUE

Professionele Nimue behandelingen

Een blijvende trend is een duurzame, jonge en stralende huid. Nimue Skin Technology blinkt uit als het gaat om anti-ageing, huidverbetering en huidverjonging.

De focus van deze nieuwe generatie cosmetica zijn behandelingen en peelings die het vermogen van de huid stimuleren en beïnvloeden om de huidconditie te verbeteren. De behandelfilosofie richt zich met actieve ingrediënten op huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.

Wij bieden een scala aan behandelingen en producten om jouw huid in topconditie te krijgen en te behouden. Ervaar zelf het resultaat! Wij kijken graag in overleg met u welke behandelingen en producten het beste zijn voor jouw huid.

ME LINE

Zonschade trauma, krabben,hormonen,zwangerschap of agressieve huidbehandeling kunnen uw huid hyperpigmentaties geven.
Me Line is de enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpimentatie.

ME LINE biedt de aller beste behandelingen van de allerhoogste kwaliteit!

PUPA

MILANO

Pupa gaat door waar anderen stoppen.

Met gedurfde introducties, passend in de tijdgeest.

Pupa heeft allure, is trendsettend en ultramodern. Pupa is hét make-up merk voor vrouwen die houden van design en kwaliteit een vanzelfsprekendheid vinden. Dé reden voor DermaCenter om Pupa op te nemen in het pakket van top-merken op het gebied van cosmetica.

De Pupa producten zijn samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en hebben een hoog pigmentgehalte, wat kleurvastheid garandeert. Pupa geeft dan ook een comfortabel gevoel en een prachtige uitstraling tegen bovendien een aantrekkelijke prijs. Daarnaast zijn de Pupa producten hypoallergeen en worden ze niet op dieren getest.

Vind u het soms ook lastig te bepalen welke kleuren bij u staan of wilt u eens iets anders proberen? Geen probleem! Wij helpen u graag.

Gezichtsbehandelingen dit jaar!

Waarvan gespecialiseerde behandelingen

Klanten die onze producten gebruiken

Klanten die zeggen dat ze terug komen