Huid Problemen ?

Wij informeren je graag!

Acne

Bij Schoonheidsinstituut Avantgarde hebben wij jarenlange ervaring in het behandelen van Acne. Wij bestrijden de bacterie die acne veroorzaakt. Door middel van verschillende specifieke zuren exfolieren wij de huid waardoor werkstoffen beter opgenomen kunnen worden. De ontstekingen, roodheid, littekens verminderen uw huid wordt frisser egaler en de poriën kleiner. Schoonheidsinstituut Avantgarde is bij de Anbos geregistreerd Acne specialist waardoor u in aanmerking komt door vergoeding vanuit uw zorgverzekering.

Voor meer informatie over het behandelen van Acne stuur gerust een e-mail naar info@instituutavantgarde.nl of neem telefonisch contact met ons op 0180-396875. Om je alvast een indicatie te geven van onze prijzen tref je in het behandelmenu het complete overzicht.

Anti-age

Bij het ouder worden zien we rimpels, lijntjes en verslapping zichtbaar worden.
Schoonheidsinstituut Avantgarde heeft verschillende effectieve behandelmethodes om uw huid er jong, fris en vitaal uit te laten zien!

De Fourtec instituut_avantgarde_fourrtec_2.jpg

De Fourtec is het nieuwste apparaat op de markt op het gebied van: anti-aging en huid verjonging en voor het behandelen van lijntjes, rimpels en verslappingen.

Er wordt bij de Fourtec gebruik gemaakt van vier technologieën:

Percutane flow-technologie:
Verhoogt de penetratie van werkstoffen en activeert de lymfedrainage.

Radiofrequentie:
Verbetert de lokale huidcirculatie en maakt het weefsel strakker.instituut_avantgarde_fourrtec_1

Energieboost (LED):
Stimuleert de energieproductie voor een fitter en vitaler gevoel.

Micro stroom technologie:
Spant de gezichtscontouren aan.

Voor meer informatie over het behandelen van Anti-aging stuur gerust een e-mail naar info@instituutavantgarde.nl of neem telefonisch contact met ons op 0180-396875. Om u alvast een indicatie te geven van onze prijzen tref u in het behandelmenu het complete overzicht.

Huidoneffenheden Verwijderen

Heb je last van ontsierende plekjes op uw huid zoals rode  adertjes, spinaevi,fibromen, steelwratjes of xanthelasma(goedaardige cholesterol ophopingen in de huid rond de ogen)

Wij kunnen deze huidoneffenheden  met twee verschillende technieken effectief verwijderen. Afhankelijk van de soort huidafwijking die je hebt bepalen wij welke methode het best bij je past.

De Zapper

Een klein apparaat met een puntelectrode welke op laagstroom werkt. Deze wordt boven de steelwrat of fibroom gehouden er wordt stroom gegeven de steelwrat of fibroom verschrompelt en valt er binnen enkele dagen af.

Electro coagulatie

Het coaguleren van rode adertjes, spinaevi, steelwratjes en fibromen kan met dit apparaat die werkt op wissel en gelijkstroom effectief worden behandeld. Hier wordt gewerkt met een steriel naaldje of klein schrapertje.

Voor meer informatie over het behandelen van Anti-aging stuur gerust een e-mail naar info@instituutavantgarde.nl of neem telefonisch contact met ons op 0180-396875. Om je alvast een indicatie te geven van onze prijzen tref je in het behandelmenu het complete overzicht.

Pigmentvlekken

Pigementvlekken zoals Melasma (zwangerschapsmasker) en hyperpigmentatie (zonbeschadiging) zijn erg vervelend. Bij Schoonheidsinstituut Avantgarde hebben wij diverse pigment behandelingen die ervoor zorgen dat de melanocyten(pigment cellen) minder aan elkaar kleven. Deze effectieve behandelmethodes verhelderen en egaliseren de huid.

Voor meer informatie over het behandelen van Anti-aging stuur gerust een e-mail naar info@instituutavantgarde.nl of neem telefonisch contact met ons op 0180-396875. Om je alvast een indicatie te geven van onze prijzen tref je in het behandelmenu het complete overzicht.

Afspraak maken?

Voor het maken van een afspraak bij onze schoonheidssalon in Zevenaar verwijzen we je graag door naar de contact pagina.