ANBOS registratie

Wat betekend dit?

Wat houdt ANBOS nu precies in?

Schoonheidsinstituut Avantgarde – Deborah de Groot is aangesloten bij de Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging

ANBOS

1. ANBOS staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis
Wanneer u een schoonheidsspecialist bezoekt die lid is bij ANBOS (te zien aan het ANBOS-schild dat aan de muur hangt), dan kunt u er zeker van zijn dat deze: in het bezit is van het vakdiploma; rechtmatig gevestigd is; volgens de hygiënecode van de schoonheidsspecialist werkt; vakgerelateerde workshops volgt.

2. ANBOS-schoonheidsspecialist geeft professioneel advies en is deskundig
Bij de gediplomeerde schoonheidsspecialist heeft u de garantie dat u in deskundige handen bent. De schoonheidsspecialist kan huidproblemen of huidklachten goed behandelen. Omdat elke huid zijn eigen specifieke eigenschappen heeft, wordt vooraf altijd eerst een grondige huidanalyse uitgevoerd. Pas daarna wordt in overleg de behandeling(en) en de daarbij behorende producten bepaald. Deze behandelingen vragen extra aandacht en expertise van degene die de behandeling uitvoert. Een ANBOS-schoonheidsspecialist met een diploma schoonheidsverzorging heeft deze expertise en aandacht. Verder kan de ANBOS-schoonheidsspecialist u deskundig advies geven over de mogelijkheden van o.a: het verzorgen van de huid (gezicht en/of lichaam), het ontharen van de benen, bikinilijn, oksels of gezicht, het verven van wimpers of wenkbrauwen, het aanbrengen van een natuurlijke (bruids)make-up en diverse massages.

3. Vergoeding bij de zorgverzekeraar
Wilt u een specialistische behandeling ondergaan (zoals elektrisch ontharen, acne of camouflage) dan kunt u terecht bij een schoonheidsspecialist die haar diploma van een specialisatie bij ons heeft laten registreren. In dit geval zal uw zorgverzekeraar deze behandeling geheel of gedeeltelijk vergoeden. Raadpleeg altijd uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw zorgverzekeraar.